maanantai 28. toukokuuta 2018

3 tulevaisuutta

"3 tulevaisuutta on Tanssiteatteri MD:n ja Tampereen konservatorion yhteistyön tulos, joka tuo näyttämölle eri tanssijasukupolvien kohtaamisen." 



Keväällä 2018 ensi-iltansa sai Tanssiteatteri MD:n Hällä-näyttämöllä Valtteri Raekallion nykytanssiteos Sinä minäsi kanssa sinuiksi, minä sinäni kanssa minuiksi. Teos toteutettiin yhteistyössä Tampereen konservatorion tanssinopiskelijoiden kanssa. Teos esitettiin 3 tulevaisuutta-teosillassa ensimmäisen kerran 23.3.2018. Tanssijoina teoksessa olivat Sonja Aaltonen, Anni Honkanen, Lotta Mirtti, Saara Saraste, Miro Puranen, Vilma Hartikainen, Christa Ropponen ja Mira Walta 

Valtteri Raekallio on helsinkiläinen tanssija-koreografi, joka on työskennellyt tanssijana yli 60 teoksessa ja 40 eri maassa. Raekallion oma koreografinen työskentely liikkuu useiden taiteenlajien rajapinnoilla. Hänen teoksiaan on nähty yli 100 tanssi- ja elokuvafestivaalilla ympäri maailmaa. Raekalliolle on myönnetty Uudenmaan taidepalkinto 2017 ja Pro Dance stipendi 2005. Vuodet 2017–2021 Raekallio työskentelee valtion taiteilija-apurahalla. 



Kuvia teoksesta Sinä minäsi kanssa sinuiksi, minä sinäni kanssa minuiksi:








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti