maanantai 21. joulukuuta 2015

Syksyn kuulumisia

HUHHUH, olipas se rutistus! Syksyn lukuvuosi on nyt taputeltu ja rentouttava joululoma häämöttää pitkänä edessä. Tää on just mitä nyt kaipaa. Takana on kaksi pitkää teatterijaksoa, balettiesityksiä, omaa taiteellista työskentelyä ja normiarkea niin koulussa kuin kotonakin. Omat rajat ovat aina välillä joutuneet äärimmilleen, mutta hei kaikesta selvittiin, vaikka välillä epäilykset ottivatkin vallan. 


Ollaan saatu olla todella etuoikeutetussa asemassa, kun olemme päässeet seuraamaan teatterin taikaa lähietäisyydeltä. Yhteistyömme Tampereen Työväen Teatterin kanssa on ollut antoisaa. Alkusyksystä olimme mukana Kolme Iloista Rosvoa –musiikkinäytelmässä ja heti siihen perään suuren näyttämön fantasiamusikaalissa Mestaritontun Seikkailut.  Uusia ystäviä, verkostoitumista ja roppakaupalla toinen toistaan mahtavampia kokemuksia!

 

Vaikka tekniikkatreenaus on jäänyt hieman teatterin varjoon, olemme silti olleet onnekkaita, kun koulussamme on käynyt vierailijoita. Alkusyksyllä osallistuimme Anniina Kumpuniemen koreografioimaan Ihmisten kaupunki –teokseen. Hänen lisäkseen Maija Hänninen on ollut baletin opettajamme, ja joulukuun alussa veimmekin Pyynikkisalin lavalle hänen harjoittamiaan otteita Giselle –baletista. 


Innolla odottaen, mitä kevät tuo tullessaan. Edessä on ainakin armoton treenikausi, uudet prokkikset sekä vierailevat koreografit, omat taiteelliset työt ja lopputsemppaus vikalle opiskeluvuodelle, osa meistä nimittäin valmistuu jo keväällä! Nyt kuitenkin pieni radiohiljasuus tähän väliin, että jaksaa sit tulla uudella energialla takas sorvin ääreen tammikuussa! - Suvi, 2.vuosikurssin opiskelija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti